/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Un militar prin contract al Armatei Naționale, mort în urma unui accident în timpul misiunii

missing
03 iulie 2020, ora 12:23

Un militar prin contract al Armatei Naționale a murit astăzi. Tânărul în vârstă de 26 de ani, ar fi decedat în urma unui accident în timpul executării obligațiunilor de serviciu, anunță Ministerul Apărării.

„Cu profundă tristețe anunțăm că un militar prin contract al Armatei Naționale, în vârstă de 26 de ani, a decedat astăzi în urma unui accident în timpul executării obligațiunilor de serviciu.

Poliția și Procuratura au fost anunțate despre tragicul accident. Actualmente, Poliția militară investighează cazul pentru a stabili toate circumstanțele producerii accidentului”, se menționează într-un comunicat al Ministerului Apărării.

Am solicitat detalii de la purtătoarea de cuvânt a Ministerului Apărării, Ala Diaconu, însă ne-a spus că nu le deține.

Ofițera de presă a Poliției capitalei, Natalia Stati ne-a spus că va reveni în scurt timp cu detalii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram