/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/VIDEO/ Chipsuri made in Bălți! O tânără din Bălți produce chipsuri sănătoase - o alternativă pentru cei care țin dietă  

missing
03 iulie 2020, ora 21:45

În timp ce multe afaceri au avut de suferit în perioada stării de urgență, pentru alții a fost o ocazie perfectă de a lansa ceva nou. Este și cazul Anei Măligă, o tânără din municipiul Bălți, care de o lună și jumătate produce chipsuri sănătoase. Le prepară chiar în bucătăria propriei locuințe, unde și-a instalat un deshidrator. Iar ca să le vândă, femeia se folosește de rețelele de socializare.

Chipsurile din fructe și legume sunt preparat chiar în bucătăria Anei. Pentru aceasta, femeia și-a cumpărat mai multe utilaje, inclusiv un deshidrator.

ANA MĂLIGĂ: „Cu cât fructele sunt mai suculente, cu atât mai greu se usucă. Citricele se usucă 24 de ore, poate chiar mai mult. Ananasul se usucă 14-16 ore. Mai puțin se usucă merele și bananele”.

Mai nou, tânăra a început să producă și pastile din fructe – un desert sănătos ce înlocuiește dulciurile: „Vom pregăti pastila din căpșuni. Adăugăm mere, căpșuni și apă pentru a putea amesteca cu ușurință”.

ANA MĂLIGĂ: „Aici avem căpșuni, zmeură, mere, mere și piersici, mere și piersici, cireși și vișini. Merele sunt obligatorii de fiecare dată. Merele conțin pectină care permit ca pastilaua să se usuce bine. Dac nu vor fi mere și pectină, totul va crăpa. Va fi gustos, dar nu va arăta frumos”.

Ana își vinde produsele prin intermediul rețelelor de socializare și are deja propriul ei brand: „Am deja clienți care sunt foarte mulțumiți, mai ales fetele care au grijă de figura lor, cei care practică sportul, cei care respectă un mod de viață sănătos și dietă. Mulți cumpără pentru copii. La muncă, când nu ai timp, le mănânci în loc de fast-food, sunt mai sănătoase”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram