/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ Igor Grosu: „Guvernul Dodon caută pretexte pentru a-și da demisia”

missing
03 iulie 2020, ora 22:21

Deputatul fracțiunii Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) Igor Grosu crede că Guvernul Chicu insistă pe asumarea de răspundere pentru acel pachet de legi, votat zilele trecute în ședința Cabinetului de Miniștri, doar pentru că vrea să provoace intenționat căderea Executivului. 

„Guvernul Dodon caută pretexte pentru a-și da demisia, simplu. Deci, ei vor să impingă toată această aventură cu asumarea, deși toată lumea le spne că „noi o să votăm lucrurile bune”. Vor să o împingă până la limită și sub acest pretext să spună că am făcut tot ce am putut și a găsit un motiv să-și dea rușinos demisia, după ce a adus țara asta într-o criză economică, pandemică și politică. Alte explicații eu nu am”, a zis deputatul, la emisiunea „Întreabă Ghețu” de la tv8.

Zilele trecute, Guvernul și-a asumat răspundere în fața Parlamentului pentru un pachet de legi, care prevăd inclusiv majorări de salarii pentru medici și alte măsuri sociale. În ultimele două zile, Parlamentul a încercat să se întrunească în ședință pentru a aproba sau respinge asumarea de răspundere, dar ședința nu a avut loc din lipsă de cvorum. O nouă ședință est planificată pentru ziua de luni, 6 iulie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram