Un focar de infecție cu noul coronavirus a izbucnit la mănăstirea de călugări Noul Neamț din satul Chițcani, regiunea transnistreană. 11 persoane s-au dovedit a fi contaminate cu COVID-19, potrivit așa-zisului Minister de Interne de la Tiraspol.   

Printre cei diagnosticați se numără bărbați cu vârstele cuprinse între 33 și 84 de ani. Testarea în masă la mănăstire a fost efectuată după ce anterior au fost depistate primele două cazuri de infectare.

Ministerul Sănătății a raportat astăzi 15 cazuri noi de infectare în stânga Nistrului. În total, bilanțul în Republica Moldova a urcat la 17 672 de cazuri, după ce astăzi, 4 iulie, au fost raportate alte 227.

Lupta cu noul coronavirus au pierdut 580 de cetățeni. Din numărul total de pacienți,  10 396 au fost tratați.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!