/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 799: Groază la Odesa, groapă comună la Cernăuți și atac chimic! Macron e îngrijorat de soarta Moldovei

Un medic de familie din Fălești a pierdut lupta cu noul coronavirus

missing
04 iulie 2020, ora 09:13

Încă un angajat al sistemului medical a pierdut lupta cu noul coronavirus. Centrul de Sănătate Publică Fălești anunță că s-a stins din viață Ion Hangan, medic de familie. Acesta a activat în cadrul instituției aproape 50 de ani.

„Cu profund regret anunțăm decesul medicului de familie Ion Hangan, care s-a alăturat listei medicilor-eroi ce au pierdut lupta cu cruțătoarea infecție COVID-19. Și-a dedicat viața și sănătatea pentru populația raioanelor Fălești și Ungheni. A stat la straja sănătății multor familii, copii și maturi. A activat aproape jumătate de secol cu responsabilitate și devotament, fiind un specialist foarte bun. Condoleanțe rudelor, familiei, colegilor”, au scris colegii pe rețelele sociale.

Ministerul Sănătății a confirmat acest caz. Până în prezent, 26 de lucrători medicali au pierdut lupta cu virusul. Numărul angajaților medicali infectați în țara noastră cu noul coronavirus este de peste două mii.

Ieri, au fost anunțate 295 de cazuri noi de COVID-19. Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 17 445 de cazuri. Din nefericire, 572 de persoane au pierdut lupta cu virusul, iar 10 093 de persoane au fost tratate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram