/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

La nord va continua să plouă azi. Ce temperaturi ne așteaptă la amiază

missing
05 iulie 2020, ora 09:05

În partea de nord a republicii azi va continua să plouă, prognozează meteorologii de la Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS). Aici, maximele temperaturii aerului vor fi de +29… +31 de grade Celsius. 

În centrul țării și la sud cerul va fi doar parțial acoperit de nori, iar precipitații nu sunt prognozate. În centru maximele temperaturii aerului la amiază vor fi de +31… +32 de grade, iar la sud, de +32… +33 de grade Celsius.

Mâine precipitații nu se așteaptă, iar valorile termice ale aerului vor crește cu circa un grad.

Țara noastră se află sub atenționarea meteo de Cod galben de caniculă până mâine, inclusiv, iar în sud-estul și sud-vestul republicii până pe 8 iulie se menține cod galben de ridicarea nivelului apei pe Nistru și Prut.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram