/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Peste zi, alți trei pacienți cu COVID-19 au murit în spitale

missing
05 iulie 2020, ora 17:35

Pe parcursul zilei de azi, alți trei pacienți infectați cu COVID-19 au murit în spitalele din Moldova. Aceștia au vârste de până la 63 de ani.

Potrivit Ministerului sănătății, a decedat o femeie de 63 de ani, din Criuleni. Ea a fost internată acum două zile la spitalul raional. Femeia avea diabet zaharat, hipertensiune arterială gr. II, cardiopatie.

O altă femeie, tot din Criuleni, care a decedat azi de COVID, avea 60 de ani și stătea la spital de pe data de 27 iunie. Pacienta avea, de asemenea, diabet zaharat, obezitate de gr. II, hipertensiune arterială gr. II.

O altă victimă este un bărbat de 47 de ani, din Florești, transferat de la IMSP SR Florești, la Spitalul Clinic Bălți, pe 30 iunie, cu diagnosticul pneumonie polisegmentară bilaterală, insuficiență respiratorie acută.

Bilanțul deceselor de coronavirus în țara noastră urcă astfel la 585 de cazuri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram