/LIVE TEXT/ Cutremur după cutremur în Turcia: Plânsete și țipete se aud de sub dărâmături. Bilanțul morților continuă să crească

/VIDEO/ Scandalul de la „Orheiland”: Parcul de distracții și-a reluat activitatea în urma unei așa-zise adunări a orheienilor

05 iulie 2020, ora 15:06

Parcul de distracții „Orheiland”, creat de deputatul fugar Ilan Șor, fost primar de Orhei, și-a reluat azi activitatea, contrar prevederilor Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică, în urma unei așa-zise adunări a orheienilor.

Dimineața, la „Orheiland”, unde urma să aibă loc adunarea, au fost aduși zeci de animatori, iar ulterior, cu orheienii a discutat primarul orașului Pavel Verejan și câțiva deputați din Partidul ȘOR, precum Marina Tauber, Vladimir Vitiuc și Igor Himici.

„Toate legile au fost încălcate împotriva noastră. În parcul Valea Morilor din Chișinău copiii au posibilitate să se distreze și din păcate am văzut că nicio măsură nu este asigurată – nici o mască, nu este dezinfectant și nici panouri informative. Știam că sunt decizii selective, dar ceea ce am văzut cu ochii mei, m-a șocat”, a declarat deputata PP ȘOR Marina Tauber.

Acum o săptămână, la „Orheiland” a fost un adevărat scandal, cu implicarea poliției, când administrația parcului de distracții reluat activitatea acestuia, în pofida interzicerii Comisiei Naționale de Sănătate Publică.

Astăzi, reprezentanții poliției locale nu ne-au răspuns la telefon, pentru a ne spune dacă poliția a fost oimplicată pentru a documenta cazul.

În Republica Moldova a fost instituită stare de urgență în sănătate publică până pe data de 15 iulie.

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram