/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/FOTO/ Caz cutremurător, la Nisporeni! O tânără a născut pe câmp și și-a abandonat bebelușul într-o poiană

missing
06 iulie 2020, ora 22:01

Un bebeluș a fost abandonat azi, într-o poiană, la doar câteva ore de la naștere. Cazul s-a întâmplat la Nisporeni. 

Poliția a fost sesizată azi-seara, pe la ora 18, despre faptul că în poiană a fost găsit un prunc abandonat. Copilul a fost găsit de o femeie care lucra în vița-de-vie.

La fața locului a venit o echipă de medici, pentru a-i acorda îngrijiri medicale copilului, iar ulterior, a fost găsită o lăuză care să alapteze pruncul.

„După ce a mâncat minute în șir, micuțul a fost transportat la Spitalul Raional din Nisporeni, pentru îngrijiri medicale”, spun reprezentanții Poliției.

Peste un timp a fost găsită și mama nou-născutului, o femeie de 31 de ani.  Aceasta le-a spus polițiștilor că, astăzi, în timp ce se afla în câmp „cu ziua” a simțit dureri abdominale. S-a pornit spre casă, dar a mers vreo 30 de metri și a născut pe deal.

Femeia zice că nu are bani cu ce să-l întrețină pe bebeluș și de aceea l-a abandonat. Potrivit poliției, ea crește alți patru copii minori.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram