Deputații Sergiu Sîrbu și Grigore Novac, de la Pro Moldova și Partidul Socialiștilor (PSRM), s-au întrecut azi în ofense, într-un studio TV. Novac l-a numit pe Sîrbu „COVID politic”, iar Sîrbu, la rândul său, „candida auris”, se întâmpla la emisiunea „Ora expertizei” de la Jurnal TV. 

Sergiu Sîrbu: „Nu roșiți ca masca mea…”;

Grigore Novac: „Da’ eu mă dau la o parte de acest COVID politic”;

Sergiu Sîrbu: „Să știți că COVID-ul nu est e o înjurătură. Dacă eu sunt COVID, atunci dvs. și toată echipa sunteți „candida auris”, dacă COVID-ul se tratează, atunci voi sunteți „candida auris” e acea ciupercă care nu se tratează, care e rezistentă la toate antibioticele și omoară totul în jur. Noi trebuie să vă nimicim și să scăpăm de voi”;

Grigore Novac: „Dvs. puteți să spuneți tot ce vreți despre mine, dar important este că eu nu sunt „șestiorka lui Plahotniuc”.

Deputații s-au luat la ceată, în timp ce discutau despre asumarea de răspundere de către Guvernul Chicu al pachetului de legi care vizează majorarea salariilor la medici și alte măsuri sociale, legate de pandemie.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!