/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Accident matinal pe str. Trandafirilor. O Toyota a fost făcută zob şi aruncată în afara carosabilului

missing
07 iulie 2020, ora 09:18

Nici ziua de marţi nu a putut începe fără accidente rutiere în capitală. Un impact matinal dintre două automobile a fost înregistrat în această dimineaţă pe strada Trandafirilor. Poliţia a fost alertată despre cele întâmplate la ora 7:30.

În accident au fost implicate două automobile de marcă VW şi Toyota. Preliminar se cunoaşte că a avut de suferit traumatisme uşoare conducătorul ultimului, în vârstă de 53 de ani. De cealaltă parte, şoferul VW-ului are o vârstă de 24 de ani.

Posesorul maşinii de marcă Toyota a refuzat să fie preluat de o ambulanţă şi transportat la spital pentru o mai bună asistenţă medicală. Mai multe imagini de la faţa locului poţi vedea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram