/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Au ajuns la o înțelegere! De mâine, se vor redeschide tarabele cu fructe și legume de la piața „Delfin”

07 iulie 2020, ora 13:40

Se liniștesc apele cât privește scandalul din jurul închiderii pieței „Delfin” de pe strada Alba Iulia din sectorul Buiucani. După ce săptămâna trecută, directorul pieței agro-industriale a anunțat autoritățile municipale și pe agenții economici care închiriază spații de comerț că de marți, 7 iulie, piața își închide porțile pentru toată lumea, azi s-a răzgândit după ce a stat la discuții cu reprezentanți de la Pretură și comercianți.

La primele ore ale dimineții, zeci de agenți economici s-au îmbulzit la poarte pieței pentru a sta de vorbă cu administratorul acesteia. Au venit să îl convingă pe director să stea de vorbă cu oamenii și reprezentanți de la Pretura Buiucani, inclusiv pretorul Vadim Brânzaniuc. Oamenii au fost lăsați să intre, pentru discuții, abia după ce Brânzaniuc l-a sunat pe directorul pieței.

Discuțiile au fost, din câte se pare, de bun augur. Adminsitrația pieței a căzut de acord ca de mâine, la muncă să revină comercianții din sectorul fructelor și legumelor.

„De mâine, se vor redeschide tarabele cu fructe și legume. Acestea vor activa în regim normal”, ne-a spus pretorul sectorului Buiucani, Vadim Brânzaniuc.

Mai mult, peste alte 7 zile, piața își va relua activitatea în întregime.

„După ce vor remedia tot ce ține de sistemul antiincendiar, norme, curățenie, vor începe să activeze și celelalte sectoare ale pieței”, a menționat Brânzaniuc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram