/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Caz tragic într-o localitate din Ungheni. Un copil de 2 ani, găsit fără suflare în grădina inundată din curtea casei

missing
07 iulie 2020, ora 10:50

Un copil de 2 ani din localitatea Măcărești, raionul Ungheni a fost găsit fără suflare, după ce s-ar fi înecat în grădina inundată din curtea casei. Potrivit poliției, băiețelul se află acasă cu mama sa.

Femeia de 30 ani era acasă în timp ce fiul său de 2 ani se juca prin gospodărie. La un moment dat, copilul a fost lăsat fără supraveghere pentru o perioadă scurtă de timp, iar când a revenit, femeia nu a observat copilul în ogradă și a început sa îl caute. Din cauza creșterii nivelul apei în rîul Prut, grădina a fost inundată, iar corpul neînsuflețit al minorului a fost depistat în apele revărsate în gospodărie. Femeia își educa de una singura copilul minor, tatăl copilului locuiește în sat, însă din motiv că ultimul avea un comportament agresiv, cei doi soți nu locuiesc împreună”, a declarat pentru TV8.md purtărorul de cuvânt al Inspectoratul de Poliție Ungheni, Cristina Vicol.

Corpul neînsuflețit al copilului a fost îndreaptat la examinarea medico legală. Potrivit poliției, pe suprafața corpului, nu au fost depistate semne de moarte violentă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram