/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/FOTO/ Imagini care vă pot afecta emoțional. Un tânăr din Capitală a murit, după ce a fost înjunghiat de amicul său

missing
07 iulie 2020, ora 09:30

Un bărbat de 60 de ani din Capitală a fost reținut pe urme fierbinți de oamenii legii, după ce și-a înjunghiat mortal amicul de 33 de ani.

Incidentul a avut loc luni, 6 iulie, pe o stradă din sectorul Botanica al Capitalei. Potrvit Inspectoratului General de Carabinieri al MAI, în urma unui conflict, bărbatul de 60 de ani i-a înfipt un cuțit în regiunea gâtului amicului său de 33 de ani și l-a lăsat să zacă.

În urma rănii de cuțit, victima s-a stins. Făptașul a fost reținut de oamenii legii. Acesta va fi cercetat pentru omor intenționat și riscă pînă la 15 ani de pușcărie.

Urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram