/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Litvinenco, după decizia CC: Nu cred că RM are vreo șansă să meargă înainte cu un Parlament ales după chipul și asemănărea lui Plahotniuc

missing
07 iulie 2020, ora 12:02

„Nu cred că Republica Moldova are vreo șansă să meargă înainte cu un Parlament ales după chipul și asemănarea lui Plahotniuc”. Este reacția deputatului PAS, Sergiu Litvinenco, după ce Curtea Constituțională a decis azi că nu pot avea loc parlamentare anticipate și prezidențiale în aceeași zi.

„Am luat act de dispozitivul hotărârii Curții Constituționale. Voi aștepta considerentele pentru a desluși nuanțele care au stat la baza lucrurilor decise. Indiferent de orice, nu cred că Republica Moldova are vreo șansă să meargă înainte cu un Parlament ales după chipul și asemănărea lui Plahotniuc. Chiar nu cred”, a scris Sergiu Litvinenco.

Deputatul mai subliniază că prima zi când e posibilă dizolvarea Parlamentului este 24 decembrie 2020.

„Prima zi când este posibilă dizolvarea Parlamentului, conform dispozitivului hotărârii (dar, repet, trebuie să vedem și considerentele), este 24 decembrie 2020”, a explicat Litvinenco.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram