Angajații Serviciului Protecție și Pază de Stat (SPPS) sunt prezenți în curtea blocului unde locuiește deputatul demisionar Ștefan Gațcan. Aceștia îi păzesc locuința. Despre aceasta a comunicat reportera TV8 aflată la fața locului. 

„În momentul în care ne-am apropiat de ușa de la intrare în bloc, erau persoane de la SPPS care nu ne-au permis trecerea. Erau și angajați îmbrăcați în civil”, a spus reportera TV8.

În aceste clipe Ștefan Gațcan s-ar fi aflat la domiciliu. Lângă casa sa a fost surprinsă mașina cu care el ar fi pornit de la Iași.

Solicitați pentru o reacție, reprezentanții SPPS nu ne-au oferit informații adiționale și au solicitat să transmitem o solicitare în scris pentru mai multe detalii.

/VIDEO/ SURSE: Ștefan Gațcan se află în R. Moldova

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!