/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Angajații SPPS păzesc locuința lui Ștefan Gațcan. Imagini de la fața locului

missing
07 iulie 2020, ora 21:01

Angajații Serviciului Protecție și Pază de Stat (SPPS) sunt prezenți în curtea blocului unde locuiește deputatul demisionar Ștefan Gațcan. Aceștia îi păzesc locuința. Despre aceasta a comunicat reportera TV8 aflată la fața locului. 

„În momentul în care ne-am apropiat de ușa de la intrare în bloc, erau persoane de la SPPS care nu ne-au permis trecerea. Erau și angajați îmbrăcați în civil”, a spus reportera TV8.

În aceste clipe Ștefan Gațcan s-ar fi aflat la domiciliu. Lângă casa sa a fost surprinsă mașina cu care el ar fi pornit de la Iași.

Solicitați pentru o reacție, reprezentanții SPPS nu ne-au oferit informații adiționale și au solicitat să transmitem o solicitare în scris pentru mai multe detalii.

/VIDEO/ SURSE: Ștefan Gațcan se află în R. Moldova

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram