/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/VIDEO/ Vecinii din bloc, despre crima de la Botanica: „Suntem foarte uimiți...”

missing
07 iulie 2020, ora 21:50

Un tânăr din capitală a fost înjunghiat mortal în regiunea gâtului, după o ceartă cu un prieten. Victima s-a stins din viață, până la venirea medicilor. Suspectul, un bărbat în vârstă de 60 de ani, și-a recunoscut vina. Acesta a fost reținut de poliție și riscă să stea în pușcărie până la 15 ani.

CĂTĂLIN GORIA, REPORTER TV8: „Crima odioasă s-a produs în scara acestui bloc de pe strada Trandafirilor, aproape de miezul nopții. Între cei doi bărbați s-a iscat un conflict, în urma căruia tânărul de 33 de ani a fost înjunghiat. La scurt timp a intervenit un echipaj de la urgență, care însă nu a putut decât să constate moartea bărbatului.”

Cei care locuiesc în apropiere spun că au auzit gălăgie și strigăte de ajutor, dar au sunat la 112 abia după ce tânărul a fost înjunghiat.

„Suntem foarte uimiți, ceva au avut ei personal care noi nu știm.”

„Era seara, 11 și ceva, când am auzit un că un om cerea ajutor.”

Unul dintre vecinii suspectului afirmă că îl cunoaște bine pe bărbat și că ar fi cumsecade. Acesta ne-a mai spus că, după comiterea crimei, el ar fi recunoscut că nu și-a putut controla emoțiile, din cauza alcoolului.

„ Acesta este apartamentul lui. Ei sunt vecini și s-au certat. L-au chemat afară să vorbească. Ei, probabil, au consumat alcool, dar expertiza va arăta. El a ieșit cu cuțitul și l-a lovit în gât și gata.MUSCA Era normal, cu studii superioare, inginer.”

Bărbatul a rămas la locul crimei și a fost reținut pe un termen de 72 de ore. Acum el riscă până la 15 ani de închisoare.

CEARTĂ CU FINAL TRAGIC
Un tânăr de 33 de ani a fost înjunghiat mortal, după ce s-a certat cu un prieten

Reporter: СĂTĂLIN GORIA
Imagini: ROMAN BAHNĂ

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram