/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

A dat foc din neatenție la mașina în care se afla. Un copil de trei ani din Orhei - internat la spital cu arsuri 

missing
08 iulie 2020, ora 19:42

Un copil de trei ani din raionul Orhei s-a ales cu arsuri și a fost internat la spital după ce s-a jucat cu un pachet de chibrituri și din neatenție a dat foc la mașina familiei în care se afla. 

Poliția a fost alertată astăzi, 8 iulie, în jurul orei 13:30. O femeie a spus că o mașină a fost incendiată în satul Mîrzaci, din același raion menționat mai sus, potrivit ofițerei de presă a IP Orhei, Elena Băetrău.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că mașina familiei de model „Opel Vectra” se afla în ograda gospodăriei, iar copilul era în vehicul de unul singur.

Copilul a dat foc la salon și s-a ales cu arsuri, iar mama a reacționat imediat cum a observat fumul care ieșea din mașină. Polițiștii stabilesc toate circumstanțele producerii incidentului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram