/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Chicu spune că va merge din nou în Parlament: „Propun Maiei Sandu să nu să se opună aprobării proiectelor”

missing
08 iulie 2020, ora 09:25

Prim-ministrul Ion Chicu susține că este gata să discute „propunerile realiste ale PAS pentru o nouă rectificare de buget”. Într-un mesaj postat pe Facebook, Chicu mai scrie că oamenii așteaptă suport din partea statului și îi cere liderei PAS, Maia Sandu „să spună concret care prevederi din proiecte nu sunt acceptabile pentru PAS”.

Mesajul postat de Ion Chicu pe pagina sa de Facebook:

Anterior, Maia Sandu a declarat că Ion Chicu este un mincinos, asta după ce premierul a acuzat-o pe lidera PAS că ar obstrucționa activitatea Guvernului. Declarațiile premierului au fost făcute după ce trei ședințe ale Parlamentului au eșuat pentru că deputații fracțiunilor PAS, PLatforma DA, Grupul Pro Moldova și Partidul Șor au boicotat ședința din cauza proiectelor pentru care Guvernul și-a asumat răspunderea.

După ce trei ședințe ale Parlamentului au eșuat, Ion Chicu a declarat că deputații încearcă să fugă de el. Premierul, care trebuie să prezinte în ședință pachetul de legi pentru care Cabinetul de Miniștri și-a asumat răspunderea, le-a spus deputaților să-și asume, dacă peste o lună profesorii nu vor primi salarii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram