/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Demisia lui Gațcan lipsește de pe agenda parlamentară de mâine. Slusari: Tratamentul SPPS este cel mai eficient

missing
08 iulie 2020, ora 15:57

Subiectul demisiei deputatului Ștefan Gațcan lipsește de pe agenda parlamentară de joi, 9 iulie. În opinia deputatului Alexandru Slusari, președinte al fracțiunii Platformei DA, mâine ar putea fi prezentată cererea lui Gațcan privind „renunțarea la renunțarea la mandat”.

„Demisia lui Gațcan nu mai figurează pe agenda legislativă. Dânsul, probabil, să simte tot mai bine și mai bine. Tratamentul SPPS este cel mai eficient”, scrie Alexandru Slusari.

„Mâine, probabil, în ședința în plen, ne vor demonstra cererea lui despre renunțarea la renunțarea la mandat. De atunci, absurditatea în Parlamentul RM urmează a fi măsurată în gațcani”, a mai spus Slusari.

Ștefan Gațcan a plecat din țară săptămâna trecută, la scurt timp după ce a anunțat că renunță la mandatul de deputat și aderă la „Pro Moldova”. Gațcan s-a întors ieri în Republica Moldova. În acest timp, deputatul, ginecolog-obstetrician de profesie, s-ar fi aflat împreună cu familia la Iași.

În zilele în care a fost dispărut, cei de la „Pro Moldova” au spus că acesta ar fi fost răpit și obligat să își depună mandatul. Ștefan Gațcan a publicat pe Facebook câteva înregistrări video în care a dat asigurări că este bine.

Ieri, cu el au stat de vorbă jurnaliștii de la „Ziarul de Iași”, care l-au surprins pe holurile hotelului „Internațional”. Deputatul le-a spus acestora că „va face declarații complete în Parlamentul Republicii Moldova”.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram