/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/DOC/ Majoritatea pavilioanelor din curțile grădinițelor, un pericol pentru copii! Ar putea fi înlocuite cu altele noi

missing
08 iulie 2020, ora 18:18

Majoritatea pavilioanelor pentru copii din curțile grădinițelor din Chișinău sunt în stare deplorabilă și reprezintă un pericol pentru cei mici. Acestea ar putea fi înlocuite cu unele noi. 

Subiectul privind inițierea procedurii de schimbare a acestora se regăsește pe ordinea de zi a ședinței de mâine a Consiliului Municipal. În proiectul de decizie semnat de consilierul municipal socialist Alexandru Bondarenco, se menționează că Direcția educație ar urma să inspecteze toate pavilioanele și să perfecteze actele pentru casarea celor învechite și periculoase. După asta, reprezentanții Direcției ar trebui să prezinte în CMC un program de instalare a unor pavilioane noi, începând cu anul 2021.

De asemenea, autorul proiectului solicită Agenției Naționale pentru Sănătate Publică să efectueze un studiu în privința inofensivității anvelopelor instalate în curțile grădinițelor pe post de decorațiuni exterioare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram