/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/FOTO/ Sistemul de sănătate a mai pierdut un lucrător medical. O asistentă medicală din Briceni, răpusă de Covid-19

missing
08 iulie 2020, ora 13:01

În lupta cu noul coronavirus, sistemul medical din R. Moldova a mai pierdut un lucrător medical. Asistenta medicală, Tatiana Ghimpu, din cadrul Spitalului raional Briceni, care activa în secția de Chirurgie a pierdut lupta cu noul coronavirus. Anunțul a fost făcut de către reprezentanții secției de Chirurgie pe pagina de Facebook.  

Tatiana Ghimpu a fost internată pe data de 21 iunie la Spitalul Raional Briceni, ulterior pe data de 27 iunie a fost transferată la Spitalul Raional Edineț.

Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale a confirmat informația. Într-un mesaj pe Facebook, responsabilii de la minister au exprimat sincere condoleanţe familiei.

Până la ziua de azi, au fost confirmate 2561 cazuri de infectare în rândul angajaţilor sistemului de sănătate, printre care: medici-664, asistenţi medicali-1164, infirmieri-508, personal auxiliar-225 persoane. În total 27 de cadre medicale au fost răpuși de Covid-19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram