/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 801: Atac la Harkov. Autoritățile din Kiev îndeamnă oamenii să nu meargă la biserică de Paște

Noul CUPRA el-Born! Primele detalii despre fratele electric al lui VW ID.3

missing
08 iulie 2020, ora 20:36

SEAT el-Born Concept, arătat la Salonul Auto de la Geneva în 2019, s-a transformat (şi) în CUPRA el-Born – primul electromobil al brandului spaniol!

De la prezentarea sa în Elveţia anul trecut, el-Born Concept a atras laude pentru aspectul său elegant și personalitatea sa. Dar echipa de design și Centrul Tehnic al SEAT nu s-au mulțumit pur și simplu cu recenziile pozitive pe care le-au primit și au continuat să evolueze vehiculul, oferindu-i un caracter mai sportiv și o atractivitate mai impresionantă.

Primele caracteristici anunţate: Este construit pe baza platformei MEB şi are şasiu cu tehnologie Dynamic Chassis Control Sport (DCC Sport), respectiv va putea avea amortizoare adaptive. Citeşte continuarea şi vezi mai multe fotografii cu maşina, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram