diaspora

„Pericol social”. Un moldovean, expulzat din Italia după ce a insultat și lovit un cuplu gay

08 iulie 2020, ora 16:44
Distribuie:

Un moldovean în vârstă de 19 ani urmează a fi expulzat din Italia, după ce a insultat și lovit un cuplu gay, care se săruta într-o gară, în timp ce așteptau trenul. Acest lucru nu se va întâmpla imediatm, din cuza că deocamdată nu au fost reluate zborurile spre Republica Moldova. 

Asta deși tânărul are un cazier juridic deloc curat și se afla ilegal terotoriul statului italian, scrie ilprimatonazionale.it.

Incidentul s-ar fi întâmplat joia trecută, în gara de trenuri din Cinque Terre. Cei doi bărbați gay, originari din Bologna, care au câte 30 de ani, au fost observați sărutându-se de către moldovean și alți patru amici ai săi. Tânărul din R. Moldova i-a dat un pumn în față unuia dintre bărbații gay și l0a insultat.

Moldoveanul a fost reținut în scurt timp de oamenii legii din Italia, iar în prezent se află într-un centru de ședere și repatriere.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram