Un moldovean în vârstă de 19 ani urmează a fi expulzat din Italia, după ce a insultat și lovit un cuplu gay, care se săruta într-o gară, în timp ce așteptau trenul. Acest lucru nu se va întâmpla imediatm, din cuza că deocamdată nu au fost reluate zborurile spre Republica Moldova. 

Asta deși tânărul are un cazier juridic deloc curat și se afla ilegal terotoriul statului italian, scrie ilprimatonazionale.it.

Incidentul s-ar fi întâmplat joia trecută, în gara de trenuri din Cinque Terre. Cei doi bărbați gay, originari din Bologna, care au câte 30 de ani, au fost observați sărutându-se de către moldovean și alți patru amici ai săi. Tânărul din R. Moldova i-a dat un pumn în față unuia dintre bărbații gay și l0a insultat.

Moldoveanul a fost reținut în scurt timp de oamenii legii din Italia, iar în prezent se află într-un centru de ședere și repatriere.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!