/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Premieră: Noul Lamborghini Sián Roadster se prezintă doar pentru cei care nu-l mai pot cumpăra

missing
08 iulie 2020, ora 21:46

Automobili Lamborghini prezintă noul Sián Roadster: o ediție limitată a unui supercar fără acoperiş, proiectată în jurul motorului iconic V12 al mărcii, cu tehnologii hibride unice pentru o performanţă de neegalat.

Potrivit Lamborghini, designul fără acoperiș al modelului Sián Roadster plasează un grup exclusiv de șoferi într-una dintre cele mai spectaculoase cabine de pilotaj din toate timpurile: întotdeauna deschise spre cer!

Respectiv, asta ne spune că acest automobil nu poate avea instalat deasupra habitaclului niciun fel de acoperiş! Află mai multe, dar şi cât costă, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram