/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Reacția unui parlamentar după ce fiica deputatului Oleinic s-a ales cu o funcție la Guvern: ”Astea-s prioritățile pe timp de pandemie...”

missing
08 iulie 2020, ora 17:29

Elena Oleinic-Slivinschi, fiica deputatului independent Alexandru Oleinic a fost numită în funcția de director general adjunct al Agenției de Investiții după ce a promovat concursul pentru ocuparea acestei funcții. Anunțul a fost făcut astăzi la ședința Cabinetului de Miniștri.

Informația a fost confirmată și de către deputatul Sergiu Litvinenco pe pagina sa de Facebook. Vicepreședintele PAS se întreabă dacă această decizie ”ar avea vreo legătură cu faptul că acesta (n.r. deputatul Alexandru Oleinic) votează împreună cu coaliția PSRM-PD toate proiectele necesare”.

Secretarul General al Guvernului, Liliana Iaconi a precizat că Elena Oleinic-Slivinschi a promovat concursul de nivel superior și are formare profesională în instituții de învățământ din Europa de Vest.

”În afară de numirea fiicei deputatului Alexandru Oleinic în funcția de director general adjunct al Agenției de Investiții (e vreo legătură oare cu faptul că acesta votează împreună cu coaliția PSRM-PD toate proiectele necesare?), Guvernul mai propune azi un proiect de lege care ar permite, între altele, crearea în cadrul Cancelariei de Stat a Cabinetului Secretarului General al Guvernului. Cu tot alaiul necesar – șef de cabinet, consilieri, asistenți. Astea-s prioritățile acestui Guvern pe timp de pandemie – crearea posturilor de muncă pentru angajarea oamenilor de încredere…”, scrie Litvinenco.

Menționăm că tot astăzi, Tatiana Popa a fost numită în funcția de director general adjunct al Casei Naționale de Asigurări în Medicină; Mihail Casapu – în funcția de director adjunct al Agenției Proprietății Publice, iar Lilia Palii – în funcția de secretar general al Ministerului Economiei și Infrastructurii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram