Elena Oleinic-Slivinschi, fiica deputatului independent Alexandru Oleinic a fost numită în funcția de director general adjunct al Agenției de Investiții după ce a promovat concursul pentru ocuparea acestei funcții. Anunțul a fost făcut astăzi la ședința Cabinetului de Miniștri.

Informația a fost confirmată și de către deputatul Sergiu Litvinenco pe pagina sa de Facebook. Vicepreședintele PAS se întreabă dacă această decizie ”ar avea vreo legătură cu faptul că acesta (n.r. deputatul Alexandru Oleinic) votează împreună cu coaliția PSRM-PD toate proiectele necesare”.

Secretarul General al Guvernului, Liliana Iaconi a precizat că Elena Oleinic-Slivinschi a promovat concursul de nivel superior și are formare profesională în instituții de învățământ din Europa de Vest.

”În afară de numirea fiicei deputatului Alexandru Oleinic în funcția de director general adjunct al Agenției de Investiții (e vreo legătură oare cu faptul că acesta votează împreună cu coaliția PSRM-PD toate proiectele necesare?), Guvernul mai propune azi un proiect de lege care ar permite, între altele, crearea în cadrul Cancelariei de Stat a Cabinetului Secretarului General al Guvernului. Cu tot alaiul necesar – șef de cabinet, consilieri, asistenți. Astea-s prioritățile acestui Guvern pe timp de pandemie – crearea posturilor de muncă pentru angajarea oamenilor de încredere…”, scrie Litvinenco.

Menționăm că tot astăzi, Tatiana Popa a fost numită în funcția de director general adjunct al Casei Naționale de Asigurări în Medicină; Mihail Casapu – în funcția de director adjunct al Agenției Proprietății Publice, iar Lilia Palii – în funcția de secretar general al Ministerului Economiei și Infrastructurii.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!