/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

S-a comportat agresiv și a înjurat. Un polițist din Căușeni, suspendat din funcție

missing
08 iulie 2020, ora 16:23

Un polițist din raionul Căușeni a fost suspendat din funcție, după ce a apărut într-o secvență video postată pe rețelele sociale din care s-a putut vedea cum omul legii a avut un comportament agresiv și a vorbit licențios cu un bărbat. 

Pe data de 1 iulie curent Serviciul Protecție Internă şi Anticorupție (SPIA) al Ministerului Afacerilor Interne (MAI) s-a autosesizat cu referire la materialul video și a inițiat o anchetă de serviciu.

Subsidiar anchetei de serviciu, funcționarul IP Căușeni a fost suspendat din funcție, se arată într-un comunicat al MAI.

În acest context, SPIA menționează că nu tolerează manifestări de comportament agresiv și limbaj licențios utilizat atât de funcționarii publici cu statut special, cât și de reprezentanții societății civile.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram