Producătorul britanic Jaguar ia în considerare posibilitatea de a aduce pe piață câteva modele de un tip fundamental nou pentru ei înșiși. Printre ele – un sedan pur electric și un hatchback cu un sistem de propulsie similar.

În același timp, marca poate abandona complet dezvoltarea de noi generaţii a modelelor XE (sedan compact) și XF (care există în caroserii sedan şi break). Despre aceste lucruri scrie Autocar cu referire la declarații ale unor persoane din conducerea Jaguar Land Rover.

În următoarele 12 luni, Jaguar Land Rover va implementa un plan tactic de redresare a afacerilor care vizează depășirea consecințelor negative ale “crizei coronavirusului”. Producătorul auto ia în considerare, de asemenea, posibilitatea de a produce un model de masă sub marca Jaguar, care ar putea aduce companiei bani reali. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!