Vitalie Dragancea a demisionat din funcția de consilier al prim-ministrul Ion Chicu, pentru că a obosit. Deși s-a retras, Dragancea crede că Chicu este soluția potrivită pentru a gestiona actuala criză din țară.

„Am obosit. Activitatea în Guvern implică multă energie și dedicație. Când ești obosit, trebuie să faci un pas în spate să vină altul energic să facă treaba mai bine”, a declarat Vitalie Dragancea pentru tv8.md.

Fostul consilier i-a mulțumit premierului pentru oportunitatea de a lucra împreună.

„Cred ca Ion Chicu este soluția potrivită pentru a gestiona Moldova în condiții de crize profunde. Doresc Guvernului succes și societății noastre unitate și întelegere”, a mai spus Vitalie Dragancea.

Dragancea a anunțat azi că demisionează, din motive personale. Cererea de demisie a acestuia a fost deja aprobată și semnată.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!