/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Noi explozii, ajutor UE și pericol atomic. Stefanciuk a semnat legea mobilizării

Dragancea, după ce a demisionat din funcția de consilier al premierului: „Când ești obosit, trebuie să faci un pas în spate”

missing
09 iulie 2020, ora 11:56

Vitalie Dragancea a demisionat din funcția de consilier al prim-ministrul Ion Chicu, pentru că a obosit. Deși s-a retras, Dragancea crede că Chicu este soluția potrivită pentru a gestiona actuala criză din țară.

„Am obosit. Activitatea în Guvern implică multă energie și dedicație. Când ești obosit, trebuie să faci un pas în spate să vină altul energic să facă treaba mai bine”, a declarat Vitalie Dragancea pentru tv8.md.

Fostul consilier i-a mulțumit premierului pentru oportunitatea de a lucra împreună.

„Cred ca Ion Chicu este soluția potrivită pentru a gestiona Moldova în condiții de crize profunde. Doresc Guvernului succes și societății noastre unitate și întelegere”, a mai spus Vitalie Dragancea.

Dragancea a anunțat azi că demisionează, din motive personale. Cererea de demisie a acestuia a fost deja aprobată și semnată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram