/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 789: Lovitură Rusiei și asalt uriaș! Șeful spionajului militar de la Kiev prezice vremuri și mai grele

Ion Chicu, despre relația cu Igor Dodon: „Ne întâlnim chiar și cu familiile”

missing
09 iulie 2020, ora 06:41

Prim-ministrul Ion Chicu spune că practic odată în trei luni familia sa se întâlnește cu cea a președintelui Igor Dodon. Despre aceasta premierul a declarat în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la tv8.

„Avem două genuri de relații. Prima este aceasta de serviciu, instituțională care este. A doua, nu este secret noi ne cunoaștem de mult timp, periodic, odată în trei luni ne întâlnim chiar și cu familiile”, a spus Ion Chicu.

Menționăm că după ce deputații Pro Moldova și cei de la Platforma DA au anunțat că au inițiat discuții privind demiterea actualului Guvern, șeful statului consideră că Guvernul Chicu face față, iar cei care doresc demiterea acestuia își doresc destabilizarea situației. Totuși, potrivit lui Dodon, Executivul poate fi demis dacă se va urmări scopul de a anunța alegeri anticipate.

Guvernul condus de Ion Chicu a primit votul de încredere în Parlament pe data de 14 noiembrie 2019. Cabinetul de miniștri a fost susținut de 62 de deputați din Partidul Socialiștilor și Partidul Democrat.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram