Un accident de circulaţie grav s-a întâmplat în această noapte pe Drumul Naţional 19 B din România, între localităţile Zăuan şi Ip din judeţul Sălaj. Patru persoane au murit, iar alte patru au fost rănite.

Toate cele opt victime au fost încarcerate, motiv pentru care a fost activat Planul roşu de intervenţie, iar la faţa locului au venit şi pompieri cu utilaje necesare eliberării dintre fiare.

Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului, s-a stabilit că un tânăr de 22 de ani, din județul Sălaj, conducea un autoturism pe direcția Ip-Zăuan, iar pe un sector de drum în aliniament, a efectuat o manevră de depășire neregulamentară peste marcajul longitudinal simplu continuu. Citeşte continuarea articolului pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!