/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Captură de 10 mii de pastile Ecstasy! Stupefiantele urmau să fie vândute în zone de agrement

missing
09 iulie 2020, ora 09:51

Doi bărbați care intenționau să vândă 10 mii de pastile de ecstasy, în valoare de 4 milioane de lei pe piața tenebră, au fost reținuți de Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) și Inspectoratul Național de Investigații al IGP.

Cei doi reținuți sunt originari din Anenii Noi și Chișinău, cu vârste de 26 și respectiv 45 de ani. Aceștia acționau de comun acord, cu roluri bine determinate, în scopul punerii ilegale în circulație a drogurilor. Stupefiantele erau aduse în R. Moldova din Olanda și erau destinate comercializării în zonele naționale de agrement.

Operaținea de reținere a celor doi a fost una complicată, potrivit PCCOCS, deoarece unul din figuranți  era înarmat. A fost nevoie de implicarea Brigăzii de poliție cu destinație specială „Fulger” al IGP.

În cazul în care le va fi demonstrată vinovăția, cei doi bărbați riscă pedeapsă cu închisoare pentru un termen de la 7 la 15 ani, cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 2 la 5 ani.

Procurorii PCCOCS au înaintat demers pentru plasarea acestora în arest, pentru un termen de 30 de zile.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram