/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Dodon, nemulțumit de calitatea drumului, a impus un antreprenor să scoată asfaltul: „I-am spus că le rupem capul”

missing
10 iulie 2020, ora 14:59

R. Moldova va avea drumuri calitative, iar cei care vor face lucru de mântuială vor ”răspunde cu capul”. Avertizarea vine din partea șefului statului Igor Dodon, care a efectuat o vizită de lucru în sudul țării și, fiind nemulțumit de calitatea lucrărilor, a impus un antreprenor să scoată asfaltul proaspăt aplicat de pe o porțiune de drum, întrucât era ca ”plastilina”.

”Practic în toate localitățile s-au început drumurile. Am discutat cu conducerea Administrației de Stat a Drumurilor. Cu toate că anul acesta e criză, avem un record, avem trei miliarde de lei pentru reparația drumurilor în acest an. Lunile august-octombrie o să avem practic un șantier. Cel mai important este și calitatea. Ieri am fost la Găgăuzia la o porțiune de  drum Congaz – Beșalma. I-am impus pe antreprenori și au scos asfaltul pe o porțiune de câteva sute de metri. Era ca plastilina. Le-am spus că le rupem capul. Noi cheltuim 40 de milioane din bugetul de stat ca ei să-și bată joc? O să controlăm fiecare kilometru de drum. Am dat bani pentru drumuri și trebuie să avem drumuri calitative”, a spus președintele Igor Dodon în cadrul emisiunii săptămânale de pe rețelele de socializare.

Mai mult, Igor Dodon a adăugat că reprezentanții Administrației de Stat a Drumurilor care semnează actele de predare/primire ”vor răspunde cu capul”. 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram