R. Moldova va avea drumuri calitative, iar cei care vor face lucru de mântuială vor ”răspunde cu capul”. Avertizarea vine din partea șefului statului Igor Dodon, care a efectuat o vizită de lucru în sudul țării și, fiind nemulțumit de calitatea lucrărilor, a impus un antreprenor să scoată asfaltul proaspăt aplicat de pe o porțiune de drum, întrucât era ca ”plastilina”.

”Practic în toate localitățile s-au început drumurile. Am discutat cu conducerea Administrației de Stat a Drumurilor. Cu toate că anul acesta e criză, avem un record, avem trei miliarde de lei pentru reparația drumurilor în acest an. Lunile august-octombrie o să avem practic un șantier. Cel mai important este și calitatea. Ieri am fost la Găgăuzia la o porțiune de  drum Congaz – Beșalma. I-am impus pe antreprenori și au scos asfaltul pe o porțiune de câteva sute de metri. Era ca plastilina. Le-am spus că le rupem capul. Noi cheltuim 40 de milioane din bugetul de stat ca ei să-și bată joc? O să controlăm fiecare kilometru de drum. Am dat bani pentru drumuri și trebuie să avem drumuri calitative”, a spus președintele Igor Dodon în cadrul emisiunii săptămânale de pe rețelele de socializare.

Mai mult, Igor Dodon a adăugat că reprezentanții Administrației de Stat a Drumurilor care semnează actele de predare/primire ”vor răspunde cu capul”. 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!