/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

ULTIMĂ ORĂ! Alte 284 de cazuri de infecție cu coronavirus și cinci decese. Una din victime lucra la Spitalul de la Briceni

missing
11 iulie 2020, ora 16:59

Alte 284 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, dintre care 12 în Transnistria. Din numărul total de cazuri, 2 sunt de import (Federația Rusă). Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 19 208 cazuri.

Azi au fost efectuate 1743 de teste, dintre care primar – 1149.

13 dintre cei diagnosticați azi cu coronavirus sunt lucrători medicali: medici – 6, asistenți medicali – 7.

Până la ziua de azi, 12 456 persoane au fost tratate de COVID-19.

Totodată Ministerul Sănătății informează despre înregistrarea altor decese provocate de COVID-19:

Deces 636: Ministerul Sănătății anunță decesul dnei Tatiana Iurlova, de 57 ani, care activa în calitate de soră-gospodină, în cadrul  secției consultative a Spitalului Raional Briceni. Aceasta a fost internată la data de 28 iunie, la Spitalul Clinic Republican.

Deces 637: Femeie de 64 ani, din raionul Ocnița. Internată la data de 7 iulie, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: urolitiază, pionefroză, insuficiență poliorganică.

Deces 638: Femeie de 58 ani, din mun. Bălți. Internată la data de 30 iunie, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: bronșită cronică obstructivă, hepatită virală cronică C, boală renală cronică.

Deces 639: Femeie de 63 ani, din raionul Hîncești. Internată la data de 18 iunie, la Institutul Oncologic. Comorbidități: mielom multiplu, insuficiență renală cronică, trombocitopenie secundară.

Deces 640: Bărbat de 65 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 18 iunie, la Institutul Oncologic. Comorbidități: mielom multiplu, agranulocitoza, boală renală tubulo-interstițială.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram