/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

El este cel mai înalt om din lume. Cât măsoară ”uriașul” și cum arată un baschetbalist de 2,11 metri lângă el

missing
12 iulie 2020, ora 17:50

Enes Kanter (27 de ani), pivotul celor de la Boston Celtics, din NBA, a postat o fotografie spectaculoasă pe rețelele sociale. Baschetbalistul de origine turcă, înalt de 2,11 metri, s-a pozat cu compatriotul său, Sultan Kosen (37 de ani), cunoscut ca ”cel mai înalt om din lume”, transmite digisport.ro.

El este cel mai înalt om din lume. Ce înălțime are ”uriașul” 

Kosen, care are nu mai puțin de 2,51 metri, a primit acest titlu în 2010, fiind inclus în Guinness Book.

”Eu, 2,11 metri, stând lângă cel mai înalt om din lume, Sultan Kosen. Și el e tot din Turcia”, a scris Enes Kanter. Peste 2.000 de reacții a primit baschetbalistul numai pe Twitter. Pe Instagram, au fost circa 50.000 de aprecieri.

 

Foarte mulți comentatori au remarcat că sportivul arată ca un copil pe lângă uriașul Kosen.

Enes Kanter, turc născut în Elveția, locuiește în SUA de la 17 ani. Guvernul de la Ankara i-a interzis să se întoarcă în țara sa, după ce ani de zile a criticat politicile lui Erdogan.

Cine este Sultan Kosen, cel mai înalt om din lume

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Enes Kanter (6ft11) standing next to the World’s tallest man, Sultan Kosen (8ft3) ????

O postare distribuită de BBALL (@bball) pe

Sultan Kosen este un turc de origine kurdă. De-a lungul anilor, el a avut probleme să-și găsească haine pe măsura lui, precum și o mașină în care să încapă.

Pe de altă parte, potrivit lui Kosen, avantajele evidente sunt că poate vedea foarte bine la distanță, precum și să schimbe un bec sau să agațe perdele fără să se urce pe scaun.

Altfel, Enes Kanter a devenit, în ultima vreme, un foarte activ combatant în lupta cu rasismul.

În ultimul său mesaj în Social Media, Kanter a îndemnat lumea să ”lucreze împreună” pentru a înceta discriminarea. ”Este important să ne opunem tuturor tipurilor de discriminare. Trebuie să lucrăm împreună pentru a pune capăt tuturor formelor de ură și a aduce unitatea.

Tuturor fraților și surorilor mele de pretutindeni: vă iubesc și nimeni nu poate schimba asta”, a scris jucătorul lui Boston Celtics.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram