/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

Un coleg de celulă cu deținutul Pruteanu, internat la reanimare fiind testat pozitiv cu Covid-19

missing
12 iulie 2020, ora 14:10

Un alt deținut din Penitenciarul numărul 13 din Capitală a fost testat pozitiv la coronavirus și internat în secția de reanimare. Informația a fost confirmată de către directorul Institutului de Medicină Urgentă, Mihai Ciocanu.

Potrivit directorului Institutului de Medicină Urgentă, ieri colegul de celulă a lui Oleg Pruteanu a fost testat pozitiv la coronavirus. Acesta a fost internat în secția de reanimare, la Spitalul de Urgență.

Contactat de Tv8, directorul IMU, Mihai Ciocanu ne-a comunicat că: ”Starea lui este mai buna ca a deținutului Pruteanu. Are pneumonie, dar este un tablou clasic la pacienții care fac Covid-19”.

Ieri, deținutul Oleg Pruteanu, aflat în arest preventiv de aproape trei ani, pentru trafic de droguri, a fost transferat la Institutul de Medicină Urgentă, în secția de Reanimare, după ce a fost diagnosticat cu coronavirus. Directorul de la Urgență, Mihai Ciocanu, a declarat că Pruteanu respiră de sine stătător, dar ar putea fi intubat din cauza evoluției negative a sănătății sale.

Inițial, responsabilii de la Penitenciarul 13, acolo unde e deținut Pruteanu, au refuzat să îi facă un test la Covid – 19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram