Deputatul Platformei DA, Alexandr Slusari, susține că textul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Chicu este pregătit, iar până la sfârșitul zilei așteaptă ultimele sugestii de la PAS.

„Noi examinăm depunerea moțiunii semnată doar de cei 26 deputați, împreună cu PAS”, a declarat Slusari precizând că intuiește că la ședința din această seară, 13 iulie, va fi luată decizia ca mâine să fie semnată această moțiune de cenzură.

„Fracțiunea Platforma DA are 11 mandate, contăm foarte mult pe sprijinul PAS. Nu vreau să vin cu anumite comentarii mai multe, chiar dacă uneori îmi pare că doar Platforma DA dorește demiterea acestei guvernări, dar așteptăm până mâine. Suntem contra cronometru și au rămas maximum trei săptămâni până la închiderea sesiunii de primăvară-vară, dar nu putem exclude că vor fi încercări de a închide ședințele Parlamentului și mai devreme. Iată de ce sau noi ne ocupăm serios de acest lucru, sau cineva trebuie să-și asume consecințele că rămâne acest Guvern catastrofă în frunte cu Igor Dodon să organizeze mai departe alegerile prezidențiale și parlamentare. Vedem mâine care va fi situația”, a mai declarat Slusari.

Săptămâna trecută, Slusari a anunțat că deputații Platforma DA vor pregăti o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Chicu. În context, acesta a precizat că sunt gata să discute cu toți deputații textul moțiunii de cenzură.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!