/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

„Contăm foarte mult pe sprijinul PAS”. Slusari oferă detalii despre moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu

missing
13 iulie 2020, ora 13:27

Deputatul Platformei DA, Alexandr Slusari, susține că textul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Chicu este pregătit, iar până la sfârșitul zilei așteaptă ultimele sugestii de la PAS.

„Noi examinăm depunerea moțiunii semnată doar de cei 26 deputați, împreună cu PAS”, a declarat Slusari precizând că intuiește că la ședința din această seară, 13 iulie, va fi luată decizia ca mâine să fie semnată această moțiune de cenzură.

„Fracțiunea Platforma DA are 11 mandate, contăm foarte mult pe sprijinul PAS. Nu vreau să vin cu anumite comentarii mai multe, chiar dacă uneori îmi pare că doar Platforma DA dorește demiterea acestei guvernări, dar așteptăm până mâine. Suntem contra cronometru și au rămas maximum trei săptămâni până la închiderea sesiunii de primăvară-vară, dar nu putem exclude că vor fi încercări de a închide ședințele Parlamentului și mai devreme. Iată de ce sau noi ne ocupăm serios de acest lucru, sau cineva trebuie să-și asume consecințele că rămâne acest Guvern catastrofă în frunte cu Igor Dodon să organizeze mai departe alegerile prezidențiale și parlamentare. Vedem mâine care va fi situația”, a mai declarat Slusari.

Săptămâna trecută, Slusari a anunțat că deputații Platforma DA vor pregăti o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Chicu. În context, acesta a precizat că sunt gata să discute cu toți deputații textul moțiunii de cenzură.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram