Un şofer din capitală a găsit o metodă de a-şi face acces într-o parcare, pe trotuar, din sectorul Râşcani al capitalei, apelând la o serie de încălcări. În obiectivul camerei de bord în cauză a ajuns pentru prima dată, însă cine ştie de câte ori a mai făcut asta.

Şi chiar dacă este o zonă unde traficul nu lipsește practic niciodată pe timp de zi, mai exact fiind vorba despre bine cunoscutul sens giratoriu de la Pancom, nimeni nu poate să îi spună nimic.

Automobilistul a abordat sensul giratoriu, după care, fără o elementară semnalizare a direcției măcar, a trecut peste linia dublă continuă, a călcat peste marcajul 1.16.1 (linii late conturate pe care intrarea este interzisă) și ulterior s-a deplasat pe contrasens peste două benzi de circulație, profitând de faptul că traficul nu era intens la moment. Citeşte continuarea articolului şi vezi încălcările realizate operativ, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!