Astăzi, 13 iulie, maximele temperaturii aerului pe teritoriul Republicii Moldova vor fi de +25 grade Celsius. Valorile pozitive se vor înregistra în sudul țării, însă și la nord se așteaptă o temperaturi de +20 grade. În același timp, în toată țara este valabil avertizarea de cod galben de vânt.

Potrivit meteorologilor, până la ora 12 se prevăd intensificări ale vântului nord-vestic în rafale de până la 15-20 m/s.

De asemenea, pe întreg teritoriul se prevede ploi și cer variabil. În Nordul țării temperatura va fi de +20 grade pe timp de zi, iar noaptea mercurul în termometre va oscila între +12..+13 grade.

În Centru temperatura va crește ușor, astfel pe timp de zi vom avea maxim +22 grade, iar noaptea mercurul în termometre va scădea până la +15 grade. În Chișinău ziua vom avea +23 grade Celsius.

În Sudul țării ne vom bucura de temperaturi mai generoase, astfel vom avea o maximă de +25 grade pe timp de zi și +17 pe timp de noapte.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!