După celebra deja încălcare de săptămâna trecută, când conducătorul unui SUV Porsche a dorit să facă o manevră de întoarcere peste linia dublă continuă, chiar în centrul Chişinăului, chiar în faţa Ministerului de Interne şi chiar sub nasul unui echipaj de poliţie, nu ne mai surprinde faptul că acest tip de încălcare, printre altele inclusiv, este deja “în sângele” unor concetăţeni care posedă permise de conducere.

Iată trei cazuri recente în care şoferii şi-au dus până la capăt intenţiile şi puţin le-au păsat de ce şi cine altcineva se gândeşte.

Pur şi simplu au încălcat, considerând asta o normalitate, atâta timp cât nu se vede niciun girofar la orizont care să-i motiveze din frică să circule după reguli, deşi pe zi ce trece sunt tot mai mulţi din numărul celor care pierd această temere. Citeşte continuarea articolului şi vezi situaţiile, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!