UAZ Patriot se pregăteşte de o nouă etapă în existența sa. Compania rusească deja a purces la dezvoltarea unei noi generaţii a modelului! SUV-ul construit în Federaţia Rusă, în forma sa actuală a apărut în octombrie 2014, iar în octombrie 2016 a fost prezentat cu un exterior şi interior uşor modernizat.

Uzina de automobile din Ulianovsk a brevetat de curând bara de protecţie frontală a noului Patriot. Un document în cauză a apărut în baza de date a Institutului Federal al Proprietății Industriale.

Acum, dacă este de combinat imaginea barei de protecţie cu cele de brevet publicate anterior, a farurilor, capotei, aripilor şi grilei de radiator, se poate obţine una completă cu designul frontal al modelului promițător. Citeşte articolul mai departe şi vezi mai multe ilustraţii digitale, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!