Stareța Feofania (numele real Olga Miskina), care administrează de cinci ani hotelurile pe care le are în proprietate conducerea Bisericii Ortodoxe Ruse, are în posesie un Mercedes-Benz S-Class în valoare totală de aproximativ 10 milioane de ruble (circa 2.5 milioane de lei moldoveneşti), se arată într-o investigaţie realizată de un portal local.

Jurnaliştii au aflat că produsele mărcii germane nu au fost schimbate de stareţă, de aproape două decenii fiind fidelă brandului. De când a devenit mai mare în mănăstirea de femei, cel puțin patru Mercedes-uri au fost înlocuite în flota personală, potrivit datelor poliției.

Cu toate acestea, până în 2011 călugărița a mers pe modele relativ de buget – în 2007-2011 ea a deținut un Mercedes-Benz B 170 și înainte de asta un Mercedes-Benz E 320 din 2002. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!