/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 805: Atac masiv și tablou devastator. Rusia alungă soldații din tranșee cu arme chimice

O stareţă a unei mănăstiri din Moscova are în posesie un Mercedes-Benz care costă circa 10 milioane de ruble

missing
13 iulie 2020, ora 16:19

Stareța Feofania (numele real Olga Miskina), care administrează de cinci ani hotelurile pe care le are în proprietate conducerea Bisericii Ortodoxe Ruse, are în posesie un Mercedes-Benz S-Class în valoare totală de aproximativ 10 milioane de ruble (circa 2.5 milioane de lei moldoveneşti), se arată într-o investigaţie realizată de un portal local.

Jurnaliştii au aflat că produsele mărcii germane nu au fost schimbate de stareţă, de aproape două decenii fiind fidelă brandului. De când a devenit mai mare în mănăstirea de femei, cel puțin patru Mercedes-uri au fost înlocuite în flota personală, potrivit datelor poliției.

Cu toate acestea, până în 2011 călugărița a mers pe modele relativ de buget – în 2007-2011 ea a deținut un Mercedes-Benz B 170 și înainte de asta un Mercedes-Benz E 320 din 2002. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram