/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Cetățenii pot alege zece obiective culturale din țară care vor fi renovate de Uniunea Europeană

missing
14 iulie 2020, ora 20:03

Cetățenii sunt îndemnați să aleagă zece din 16 obiective cultural-istorice de pe ambele maluri ale Nistrului care vor fi restaurate din fondurile alocate de Uniunea Europeană.

Din cele zece obiective supuse votării, cinci sunt de pe malul drept al Nistrului, iar altele cinci de pe malul stâng. Bugetul pentru un obiectiv va fi în medie de 40 de mii de euro. Acesta este motivul pentru care nu toate cele 16 obiective au putut fi luate în considerare.

Puteți admira fotografiile, citi informațiile despre fiecare dintre propuneri și vota, selectând pozele de aici. O persoană poate vota o singură dată (este acceptat un singur vot de pe un IP) pe parcursul întregii perioade – de pe 14 iulie până pe 3 august 2020.

Rezultatele votării vor avea o pondere de 50% din scorul final, iar restul de 50% din pondere îl va constitui decizia Grupului de Monitorizare a Patrimoniului Cultural.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram