/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Diacov face declarații contradictorii atunci când vine vorba de foștii democrați. Este gata să-i primească înapoi în PD

missing
14 iulie 2020, ora 07:41

Președintele de onoare al Partidului Democrat (PDM) Dumitru Diacov face declarații care se bat cap în cap atunci când vorba vine despre foștii deputați care au aderat la Partidul „Pro Moldova”.

Ieri, 13 iulie, în prima parte a emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la tv8 politicianul a spus că deputații au făcut țara de rușine atunci când au părăsit rândurile partidului.

„Nu este plăcut. Am avut impresii bune despre unii dintre acești oameni până în ultima secundă. Aceștia pe loc gol fac un nou partid pentru ca să nu fie majoritate parlamentară și să dea jos Guvernul”, a declarat Dumitru Diacov.

În a doua parte a emisiunii, întrebat dacă este gata să-i ierte pe unii transfugi, ultimul a spus că: „Pe unii deputați și acum îi îndemn să revină în partid. Înțeleg că poate au greșit. Dacă o să revine 2-3 deputați vom fi bucuroși”, a spus președintele de onoare al democraților.

În prezent, în PD sunt 13 deputați, după ce alți șapte au părăsit formațiunea și au format partidul „Pro Moldova”.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram