/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Maia Sandu presupune că în continuare este filată: „Merge poliția după mine... mă filmează”

14 iulie 2020, ora 22:58

Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Maia Sandu crede că în continuare este filată de către forțele de ordine. „Oriunde aș merge poliția umblă de urma noastră”, a declarat politiciana în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8. 

„Oponenților mei le este frică și vor să știe absolut tot ce fac, dar nu au învățat în toți acești ani că degeaba umblă de urma mea și degeaba cheltuie resursele statului. În toate localitățile unde merg umblă poliția după mine și eu nu sunt deputată, pentru că altă dată ne spuneau că trebuie să păzească deputații. Nu sunt deputată și oricum ne filmează”, a spus Maia Sandu.

Aceasta a menționat că a făcut adresări publice despre faptul că este urmărită către ministrul Afacerilor Interne Pavel Voicu, însă poliția nu s-ar fi lăsat să o fileze. Redacția îi va contacta mâine pe reprezentanții Inspectoratului General al Poliției (IGP) și ai Ministerului Afacerilor Interne (MAI) pentru o reacție la acest subiect.

La finele anului trecut, în cadrul unei emisiuni televizate, Igor Dodon a spus că are informații de la Serviciul de Informații și Securitate (SIS) despre o întrevedere a Maiei Sandu cu fostul proprietar al „Avia-Invest” Nathaniel Rothschild.

A doua zi, reprezentanții SIS au publicat un comunicat prin care au dezmințit această informație. Ulterior, și șeful statului a spus că, de fapt, nu a fost înțeles corect și că informația dată o are nu de la SIS.

După aceasta, Maia Sandu a depus o sesizare la Procuratură. În răspunsul primit, procurorii au spus că au fost analizate măsurile speciale de investigații realizate în privința Maiei Sandu și „nu au fost stabilite circumstanțe privind încălcarea drepturilor și intereselor legitime” ale fostei șefe de Guvern.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram