Un bărbat a zăcut minute bune pe un trotuar de pe o stradă din Chișinău, fără ca cineva să îi acorde vreun ajutor. Deși pe alături au trecut mai mulți oameni, niciunul nu a încercat să îl ridice de jos sau să vadă cel puțin dacă respiră.

Imaginile video pe care le puteți vedea mai jos au fost surprinse de un martor în această după-amiază lângă Piața Centrală. În zonă, mai mulți comercianți își desfășoară nestingheriți activitatea, iar trecătorii pur și simplu îl înconjoară pe bărbatul care nu pare să miște.

Victima ar fi stat întinsă pe trotuar cel puțin cinci minute.

„A venit apoi cineva de la piață cred, l-au stropit cu apă, omul și-a revenit și a mers mai departe. Părea să fie în stare de ebrietate”, ne-a spus martorul care a surprins imaginile.

Pentru că bărbatul s-a ridicat și și-a căutat de drum, nu a fost chemat niciun echipaj de la ambulanță.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!