/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Un bărbat a zăcut minute bune pe un trotuar de lângă Piața Centrală. Trecătorii l-au înconjurat fără a-i oferi ajutor

missing
14 iulie 2020, ora 15:42

Un bărbat a zăcut minute bune pe un trotuar de pe o stradă din Chișinău, fără ca cineva să îi acorde vreun ajutor. Deși pe alături au trecut mai mulți oameni, niciunul nu a încercat să îl ridice de jos sau să vadă cel puțin dacă respiră.

Imaginile video pe care le puteți vedea mai jos au fost surprinse de un martor în această după-amiază lângă Piața Centrală. În zonă, mai mulți comercianți își desfășoară nestingheriți activitatea, iar trecătorii pur și simplu îl înconjoară pe bărbatul care nu pare să miște.

Victima ar fi stat întinsă pe trotuar cel puțin cinci minute.

„A venit apoi cineva de la piață cred, l-au stropit cu apă, omul și-a revenit și a mers mai departe. Părea să fie în stare de ebrietate”, ne-a spus martorul care a surprins imaginile.

Pentru că bărbatul s-a ridicat și și-a căutat de drum, nu a fost chemat niciun echipaj de la ambulanță.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram