/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 798: Sânge la Odesa, ordinul lui Șoigu și îndemn din SUA! Rusia se laudă cu o lovitură grea

Documentar din culisele Porsche: Unde şi cum se produce cap-coadă noul Taycan

missing
15 iulie 2020, ora 10:31

Porsche a intrat într-o nouă era a mobilității durabile şi a tehnologiilor care într-o bună zi vor lăsa motoarele cu combustie internă în istorie. Brandul german premium a recunoscut semnele acestor vremuri odată cu lansarea primului său electromobil de serie, care, în versiune Taycan Turbo S, reprezintă la momentul de faţă cea mai puternică ofertă din gamă.

Dar care e povestea din spatele apariţiei acestei super maşini electrice? Perfecțiunea absolută în toate domeniile, până la o aerodinamică sofisticată pe care o are noul Taycan, ne face să păşim cu un picior în viitor şi să vedem ce va fi acolo. Tradiția mărcii germane, asociată cu o experienţă imensă în curse, distinge acest electromobil de toată concurenţa.

După patru ani de dezvoltare, testare extinsă în condiții climatice peste tot în lume, Porsche a lansat un e-Porsche autentic: Taycan! Iată deci în ce fabrică scumpă şi sofisticată vine la viaţă, dar şi cum este asamblat cap-coadă înainte de a fi livrat clienţilor, unii dintre care se vor găsi neapărat şi în ţara noastră. Citeşte continuarea articolului şi urmăreşte documentarul deosebit de interesant, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram