Porsche a intrat într-o nouă era a mobilității durabile şi a tehnologiilor care într-o bună zi vor lăsa motoarele cu combustie internă în istorie. Brandul german premium a recunoscut semnele acestor vremuri odată cu lansarea primului său electromobil de serie, care, în versiune Taycan Turbo S, reprezintă la momentul de faţă cea mai puternică ofertă din gamă.

Dar care e povestea din spatele apariţiei acestei super maşini electrice? Perfecțiunea absolută în toate domeniile, până la o aerodinamică sofisticată pe care o are noul Taycan, ne face să păşim cu un picior în viitor şi să vedem ce va fi acolo. Tradiția mărcii germane, asociată cu o experienţă imensă în curse, distinge acest electromobil de toată concurenţa.

După patru ani de dezvoltare, testare extinsă în condiții climatice peste tot în lume, Porsche a lansat un e-Porsche autentic: Taycan! Iată deci în ce fabrică scumpă şi sofisticată vine la viaţă, dar şi cum este asamblat cap-coadă înainte de a fi livrat clienţilor, unii dintre care se vor găsi neapărat şi în ţara noastră. Citeşte continuarea articolului şi urmăreşte documentarul deosebit de interesant, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!