/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 798: Sânge la Odesa, ordinul lui Șoigu și îndemn din SUA! Rusia se laudă cu o lovitură grea

/FOTO. VIDEO/ Platon ar fi făcut accident cu Mercedesul, în fața la CNA

missing
15 iulie 2020, ora 13:28

Un accident rutier minor s-a produs acum circa un sfert de oră în fața sediului Centrului Național Anticorupție (CNA), de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt. La volanul Mercedesului implicat în accident ar fi fost Veaceslav Platon, eliberat recent din detenție. 

Reportera tv8 Diana Popa, aflată la fața locului, ne-a spus că omul de afaceri a fost zărit la locul producerii accidentului. Acum, aici se află unul dintre avocații săi, Ion Crețu.

Mercedesul a tamponat un automobil de marcă Volkswagen, nu cunoaștem deocamdată detalii despre șoferul care se afla la volanul acestei mașini.

Cu puțin timp în urmă, mașina avariată a fost evacuată, iar din imagini vedem că aceasta este fără plăcuța de înmatriculare. Polițiștii prezenți la fața locului spun că nu știu cum s-au pierdut numerele și admit că aceastea ar fi căzut, atunci când mașina s-a tamponat cu un alt automobil. Totuși, din primele imagini de la accident, postate pe rețelele de socializare, se vede că Mercedesul era cu plăcuță după impact.

Foto: Facebook/ GBM

Reprezentanții Poliției Capitalei spun că cercetează circumstanțele producerii accidentului.

Revenim cu informații.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram