Cel mai puternic motor din seria AMG V8 din toate timpurile, cel mai expresiv design, cea mai elaborată aerodinamică, cel mai inteligent amestec de materiale, cea mai distinctivă dinamică de conducere: pentru noul Mercedes-AMG GT Black Series, experţii din Affalterbach nu au avut nicio restricţie când vine vorba de arta designului vehiculelor.

Noua mașină super sport întruchipează perfect tradiția bogată a brandului în motorsport, precum și mulți ani de experiență în dezvoltarea de vehicule complete, care impresionează din toate punctele de vedere.

Rezultatul este o putere de 730 de cai, generaţi de un motor V8 cu un arbore cotit plat, care este combinată cu aerodinamică activă și un design care provine direct de la actuala mașină de curse AMG GT3. Află mai multe detalii despre automobil, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!